Omschrijving kids-connector

 

De kids-connector doet het volgende:

Zorgt er voor dat je je lichter gaat voelen.

Je komt lekkerder in je vel te zitten omdat het teveel aan prikkels wordt afgevoerd.

Versterkt het gevoel van zelfvertrouwen.

Geeft je rust.

Laadt je op met kosmische energie.

Het poppetje ben jij als mens in het universum, omringd door geometrische vormen.

De steentjes ondersteunen je bij je pad dat je loopt in dit leven en geven bescherming.

De energie van de kids-connector is heel zacht en subtiel.

 

Gebruiksaanwijzing kids-connector:

Zorg dat de K-C vrij van elektrische invloeden, opgehangen wordt.

Neem plaats onder de K-C, om de energie direct op je in te laten werken.

Hierdoor leg je de verbinding met je hoger zelf en geeft je energie en inzichten.


 

In deze tijd wordt het steeds bekender en duidelijker dat er veel kinderen zijn die “anders zijn dan anderen”. Kinderen die heel gevoelig zijn voor prikkels, voeding en energieën. Kinderen die minder lekker in hun vel zitten en dit door o.a. hun gedrag laten zien. Steeds vaker zijn er kinderen waarvan de groei en bloei stagneert en die klem kunnen komen te zitten in het huidige schoolsysteem en maatschappij. Deze kinderen worden vaak aangeduid als nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen, indigo- of kristalkinderen of hsp (hoog sensitief persoon) begrippen die inmiddels bij veel mensen bekend zijn. Het is voor deze kinderen heel belangrijk dat zij hun gevoelige en creatieve zelf kunnen blijven en tegelijkertijd mee kunnen komen met de huidige veeleisende maatschappij. Dit blijkt veelal een (te) grote uitdaging te zijn.

Om deze kinderen te kunnen ondersteunen in wie zij zijn, is de kids-connector geboren. De energie van de kids-connector is heel zacht en subtiel en uitermate geschikt voor kinderen, dreumesen en babies. Doordat de trillingsfrequentie van het kind  resoneert met de trillingsfrequentie van de kids-connector, geeft die hem/haar het gevoel van veiligheid, bescherming en vertrouwen. De kids-connector verbindt tevens kinderen met moeder aarde, waardoor zij in hun eigen kracht kunnen komen.

De driehoek.

De driehoek is één van de allereerste basisvormen van het bestaan. Dit is de eerste vorm die volstrekt autonoom kan functioneren. Het geeft je het gevoel dat je een drie-eenheid bent, lichaam, ziel en geest, wat je kan ondersteunen bij het accepteren en waarderen van wie je bent. De driehoek is solide, de energie stroomt altijd rond. Het geeft je de mogelijkheid om je groei-proces efficiënt vorm te geven. Kortom, het genereert de vaak verlangde innerlijke rust.

De flower of life.

De flower of life of levensbloem, hoewel hij elders in de kosmos andere benamingen heeft. Twee van de belangrijkste benamingen zou je kunnen vertalen als de Taal van de Stilte of de Taal van het Licht. Het is de oorsprong van alle taal. Het is de oertaal van het universum, pure vorm en proportie.(Drunvalo Melchizedek)

De code van de flower of life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen ons eigen DNA. Oude beschavingen wisten hoe ze toegang tot deze wijsheid konden krijgen die verborgen zit in dit geometrische patroon. Deze geometrische code gaat veel verder dan de gewone vorm van onderricht en gaat zelfs dieper dan de structuur van de werkelijkheid. Alle harmonische afgeleiden van licht, geluid en muziek zijn aanwezig in deze geometrische structuur, die zichtbaar is als een holografisch patroon, die zowel vorm geeft aan atomen als aan sterrenstelsels. Deze code kan helpen om angsten te overwinnen. De levensbloem wordt vaak ook als een symbool gezien voor de bevruchting en de celdeling bij het ontstaan van leven. Aangezien kinderen dit proces net hebben ondergaan, hebben zijn hier nog sterke herinneringen aan.

De kids-connector is opgebouwd uit een vrouwelijke en manlijke driehoekige piramide, die met elkaar verbonden zijn door hun basis en vormen daardoor tezamen een zespuntige ster. In deze ster, beschermd als het ware door “ moeder” en “vader”, is de levensbloem liefdevol opgenomen.

De kids-connector is een “afgestemde tool” waarbij gebruik is gemaakt van bovengenoemde kennis. Gemaakt en opgeladen met precies de juiste en liefdevolle intentie(energie) om gevoelige kinderen en volwassenen te kunnen ondersteunen in deze tijd.

 
Bianca en Aat.
 

Foto’s, design and copyright by Bianca en Aat, Haarlem, Netherlands.