De messing talisman

 
Rust en balans.
Onze messing talisman is een buisje van 7 cm lang en heeft een doorsnede van 1 cm. Het buisje  kan worden gevuld met één of meerdere etherische oliën en kristalletje(s), afhankelijk van de behoefte. Door de trillingsfrequenties van de toegepaste metalen, etherische oliën en kristalletje(s), kan er op zachte wijze rust en balans gebracht worden in geest, ziel en lichaam.

Gebruiksaanwijzing.
Het buisje kan aan een ketting of koord om de hals gedragen worden of gedurende de nacht onder het kussen of op een nachtkastje gelegd worden. Wij hebben voor messing gekozen omdat messing een legering van koper en zink is. Kosmisch gezien is het een samenwerking tussen Venus en Uranus met als uitkomst: binding in vrijheid.

Eigenschappen.
Koper is een verbinder, geleider, verkoeler en verblijder. Ons  ademen, denken, spijsverteren, klieren, aderen en onze waterhuishouding wordt er door geregeld en indien nodig verbeterd. Koper is op allerlei fronten onze helper, vriend, trooster en versterker.

Zink is een beschermer. Alle onrust in ziel en lichaam, veroorzaakt door te hoog elektrisch geladen te zijn, kan door zink worden verzacht. Zink ondersteunt onder andere ons communicatievermogen met onze medemens. Zink reguleert ons levenspotentiaal.

Prijskaartje.
Voor een buisje met inhoud en het daarbij behorende fysiek of telefonisch consult rekenen wij 30 euro. In het geval van een telefonisch consult rekenen wij 10 euro extra voor de verzendkosten van het buisje.

Na ingebruikname van het buisje, kan de behoefte gaan ontstaan om hier over uit te willen wisselen op diepere lagen. Voel je vrij om, als je dat wilt, via een fysieke of telefonische afspraak met elkaar uit te wisselen. Wij vragen een vergoeding van 15 euro per half uur.

Ons telefoonnummer is 023-5834098

  Bianca en Aat.

 

Foto’s, design and copyright by Bianca en Aat, Haarlem, Netherlands.