De geometrische bloem

De flower of life
Deze geometrische bloem is afgeleid van de welbekende geometrische vorm van de flower of life. Onze gezondheid ondersteunende geometrische bloem vindt haar oorsprong in Atlantis en werd gebruikt om in een goede lichamelijke conditie te blijven. Deze geometrische bloem is aangepast aan de energie van deze tijd en komt uit hetzelfde bewustzijnsveld als de kristal- en kids-connectors.

Frequentie
Alles is energie, alles heeft frequentie. Of we het nu hebben over water, planten, mensen, dieren, gedachten of woorden, alles heeft zijn eigen energie en unieke frequentie. Deze frequenties zorgen mede voor een perfecte balans en harmonie in de natuur. We kunnen deze unieke frequenties zien als de blauwdruk van het leven. Straling, stress en ongezonde voeding zorgen steeds meer voor ongewenste energieën in ons wezen en de natuur. Al deze ongewenste frequenties kunnen ons wezen en de natuur behoorlijk uit balans brengen, met als gevolg dat planten, mensen en dieren ziek kunnen worden.

Verandering.
Onze geometrische bloem geeft een krachtige, trillingsgetal verhogende energie vanuit de aarde door. Het trillingsgetal van de gebruiker(ster), die de energie van deze bloem benut, wordt verhoogd  en de gebruiker(ster) wordt goed gegrond . Hierdoor kan er verandering in je lichaam plaats gaan vinden. Tijdens het gebruik van deze bloem wordt de energie van het fysieke, mentale, emotionele en etherische lichaam beïnvloed. Hierdoor gaan
de elektronen van de cellen in je lichaam sneller om hun atoomkern draaien. Dit heeft tot gevolg dat alle onzuivere en vertroebelende energieën, die aan het elektron kleven, worden losgemaakt.

 
Welbevinden.
Je lichaamscellen en DNA worden hierdoor opgeschoond en kunnen beter gaan functioneren vanuit hun oorsprong. Als gevolg van deze opschoning wordt de haralijn (vertikale bewustzijnsas) recht gezet en het immuunsysteem versterkt. Vervolgens wordt de weg vrij gemaakt om vanuit het hart te kunnen gaan leren leven en met jezelf aan de slag te kunnen gaan. Wanneer je hierbij alles wat je denkt, zegt, doet en gelooft tegen het licht houdt en bijstelt, dan ondersteun je jezelf om meer en meer vanuit je eigen kracht te kunnen gaan leven. Als je er klaar voor bent kun je één of meerdere koperen bloemen onder je bed aanbrengen. Afhankelijk wat nodig is. Meestal volstaat 1x de standaard maat, (60 – 66 cm). Gedurende de nacht is de werking van onze bloem het meest effectief omdat je dan slaapt.


Voor mensen met implantaten en/of hartklachten wordt het gebruik van de koperen geometrische bloem afgeraden, zo ook voor kinderen onder de 18 jaar.

Hoe ziet onze geometrische bloem er uit?
Uit de welbekende flower of life hebben wij een geometrische vorm afgeleid en deze vorm vastgelegd in een zeshoek. De bloem wordt gemaakt van koperdraad en bevestigd op een houten plaat berken triplex en is behandeld met Waxol. Dit is een uniek mengsel van herwinbare natuurlijke oliën en harde en hout voedende wassoorten en harsen. De geometrische bloem kan aangepast worden aan de afmetingen van een bed, een stoel of een bank. Vervolgens wordt deze koperen geometrische vorm fysiek verbonden met de aarde om de energie (trillingsgetal van moeder aarde) door te kunnen geven aan de gebruiker(ster) die op zijn/haar bed ligt of op stoel of bank zit.

Prijskaartje.
Wij vragen voor onze standaard geometrische bloem 135 euro per stuk. Deze prijs is inclusief montage onder bed, stoel of bank en fysieke verbinding met moeder aarde op lokatie indien mogelijk. Deze prijs geldt alleen binnen de gemeente Haarlem. Voor liefhebbers buiten Haarlem rekenen wij extra kosten in de vorm van een reiskosten vergoeding van 20 eurocent per km. Voor meer info kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen:
023 5834098


Grote kans, dat als gevolg van de opschoning, er allerlei beperkende, oude patronen aan de oppervlakte gaan komen. Er kan dan de behoefte gaan ontstaan om hier over uit te willen wisselen op diepere lagen.
Je kunt dan zicht gaan krijgen op jezelf en met jezelf aan de slag gaan.

Voel je vrij om als je dat wilt via een fysieke of telefonische afspraak uit te wisselen.

                                              Aat en Bianca

 

 

Foto’s, design and copyright by Bianca en Aat, Haarlem, Netherlands.